Du er landet på Boksebold.dk, det helt rigtige sted at finde Kare Design boksehandsker. Vi har udvalgt de 2 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 2 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Kare Design boksehandsker tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: KARE DESIGN Lady Balboa figur – polyresin og gyldne boksehandsker (H:40)

  • Mærke: Kare Design

Vores første anbefaling er “KARE DESIGN Lady Balboa figur – polyresin og gyldne boksehandsker (H:40)” som er vores bedste anbefaling

Forhandlerens beskrivelse:
Det er en fornøjelse at præsentere denne Lady Balboa figur fra Kare Design.
Skulpturen er håndlavet i polyresin med gyldne boksehandsker, og den forestiller en kvindelig bokser.
En skøn figur til dig, der godt kan lide specielle og anderledes detaljer i b…

Tjek bedste pris ❯❯

2: KARE DESIGN Balboa figur – polyresin med gyldne boksehandsker (H:40)

  • Mærke: Kare Design

Sidste produkt på vores liste er KARE DESIGN Balboa figur – polyresin med gyldne boksehandsker (H:40) som vi har fundet til 1099,- hos Boboonline.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Det er en fornøjelse at præsentere denne Balboa figur fra Kare Design.
Skulpturen er håndlavet i polyresin med gyldne boksehandsker, og den er inspireret af filmfiguren Rocky Balboa, der spilles af Sylvester Stallone.
En skøn figur til dig, der godt kan l…

Tjek bedste pris ❯❯

Dyreste Kare Design Boksehandsker på listen er KARE DESIGN Lady Balboa figur – polyresin og gyldne boksehandsker (H:40) fra Boboonline.dk med en pris på 1099.00. Billigste udvalgte Boksehandsker er KARE DESIGN Lady Balboa figur – polyresin og gyldne boksehandsker (H:40) som du kan købe for 1099.00 hos Boboonline.dk. Forskellen på de to priser er 0 kr.
Ovenstående Kare Design Boksehandsker data og priser er hentet fra 1 butikker (Boboonline.dk). Alle Kare Design Boksehandsker tilbud er opdateret i dag 03-02-2023. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Boksehandsker guides:

Fandt du ikke det rigtige Boksehandsker blandt de 2 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Boksehandsker: