Bedste Plethandsker: Se top 2 (opdateret maj 2022)

Boksebold.dk » Alle guides » Plethandsker

Du er landet på Boksebold.dk, det helt rigtige sted at finde plethandsker. Vi har udvalgt de 2 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 2 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle plethandsker tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

Billede af Hammer Boxing Double Focus Plethandsker

2: Hammer Boxing Double Focus Plethandsker

Tilbud: Kun 599.00 522.00 hos Apuls.dk. Spar 77 kr. / 12 %

Disse plethandsker er et effektivt tilbehør til boksetræning, ligemeget om du er professionel eller lige startet – Boksetræning er en meget effektiv træningsform, så disse handsker er en god ting at have i dit sortiment bla. sammen med sjippetov og bokseb… læs mere hos Apuls.dk >>

Dyreste Plethandsker på listen er Hammer Boxing Double Focus Plethandsker fra Apuls.dk med en pris på 522.00. Billigste udvalgte Plethandsker er VirosPro Sports SG-1099 Plethandsker som du kan købe for 89.00 hos Plusshop.dk. Forskellen på de to priser er 433 kr. – de 2 Plethandsker vi har fundet koster i gennemsnit 305.5 kr.
Ovenstående Plethandsker data og priser er hentet fra 2 butikker (Plusshop.dk, Apuls.dk). Alle Plethandsker tilbud er opdateret i dag 19-05-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Se også:

Se også vores andre gode indlæg på Boksebold.dk