Bedste Abilica Boksesæk: Se top 2 (opdateret maj 2022)

Boksebold.dk » Alle guides » Boksesæk » Abilica Boksesæk

Du er landet på Boksebold.dk, det helt rigtige sted at finde Abilica boksesæk. Vi har udvalgt de 2 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 2 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Abilica boksesæk tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

Billede af Abilica FlexiBag boksesæk + sandsækhandsker Small

1: Abilica FlexiBag boksesæk + sandsækhandsker Small

Tilbud: Kun 1400.00 1195.00 hos Abilica Online. Spar 205 kr. / 14 %

Boksesækken har en højde 100 cm, en diameter på 35 cm og vægt fra 22 kg. Det unikke ved denne boksesæk er at du selv kan variere vægten! Vægten på sækken er umiddelbart 22 kg. Boksesækken har en indbygget cylinder for at kunne øge vægten helt op til 40 kg… læs mere hos Abilica Online >>

Billede af Abilica FlexiBag boksesæk

2: Abilica FlexiBag boksesæk

Bedste pris: 875.00 hos Abilica Online

Boksesækken har en højde 100 cm, en diameter på 35 cm og vægt fra 22 kg. Det unikke ved denne boksesæk, er at du selv kan variere vægten. Vægten på sækken er ca. 22 kg, men har en indbygget cylinder for at kunne øge vægten helt op til 40 kg. Dette gøres v… læs mere hos Abilica Online >>

Dagens priser og tilbud, opdateret 19. maj:

Dyreste Abilica Boksesæk på listen er Abilica FlexiBag boksesæk + sandsækhandsker Small fra Abilica Online med en pris på 1195.00. Billigste udvalgte Boksesæk er Abilica FlexiBag boksesæk som du kan købe for 875.00 hos Abilica Online. Forskellen på de to priser er 320 kr. – de 2 Abilica Boksesæk vi har fundet koster i gennemsnit 1035 kr.
Ovenstående Abilica Boksesæk data og priser er hentet fra 1 butikker (Abilica Online). Alle Abilica Boksesæk tilbud er opdateret i dag 19-05-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Boksesæk guides:

Fandt du ikke det rigtige Boksesæk blandt de 2 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Boksesæk:

Se også:

Se også vores andre gode indlæg på Boksebold.dk

Mere med Abilica:

Er du vild med Abilica, men Boksesæk var ikke det rigtige? Så er det godt vi har følgende guides til de bedste produkter fra Abilica: